Info
Diptest
Cursus
Mail
Tips
Poll
Films
Home

 

Ook net iets te vaak down?
Blijf er niet mee zitten! 
Mail met een deskundige

 

Welkom bij Grip op je Dip

 

Zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Heb je misschien net even iets te veel meegemaakt? Het kan zijn dat je daardoor last hebt van sombere buien, geen zin hebt om dingen te ondernemen, of dat je jezelf steeds vaker betrapt op negatieve gedachten over jezelf of over de wereld om je heen. Kortom: je hebt het gevoel de grip op jezelf, op de dingen om je heen kwijt te zijn.

 

Wil je je weer beter voelen?

Wil je daar zelf iets aan doen, wil je weer lekker in je vel zitten, meer jezelf zijn, iets vaker glimlachen, een beetje makkelijker door het leven gaan? Wil je meer grip krijgen op jezelf, op je gevoel en op de dingen die om je heen gebeuren? Dan zit je bij ons goed! Wij kunnen jou helpen. Anoniem en gratis:

  • Je vindt hier allerlei tips en informatie over dips en depressies.
  • Je kunt ook mailen met een dipdeskundige die jou kan helpen om goed om te gaan met jouw dip
  • Wil je tips uitwisselen en anoniem in contact komen met jongeren die ook een dip hebben? Je kunt ook onze cursus volgen.  

Wij zijn er voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar die last hebben van somberheid én voor de mensen uit hun omgeving. Alle informatie van Grip op je dip is gebaseerd op wetenschappelijke kennis.

Uit een wetenschappelijk onderzoek (Van der Zander e.a. 2012) onder deelnemers van de online chatgroep blijkt dat er een groot positief effect is op de somberer gevoelens van de deelnemers.   nieuws
29-05-2013
Studententijd Depressietijd
Documentaire over depressie in je studietijd. De laatste twee afleveringen! >>

meer nieuws >>
testimonials
anoniem: Iedereen is een bloem. En als je jezelf accepteert, voelt de bloem dat ook en wil groeien >>
Eliza: Site met tips >>
Leigh: Jij bent geen probleem, jij hebt een probleem. En het probleem heeft jou niet. >>

meer testimonials >>